Lustigt sammanträffande

Hett som i helvetet är det och krukväxterna och jag flämtar ikapp. Själv bor jag nästan i duschen, men jag är för egoistisk att dela duschkabin med  krukväxterna och det är bara mina garderobsblommor somvisar hyfsad form.

Så i dag var det bara att ta ambulansen in till sjukhuset. Där fixade de iordning mig, så nu är kärringen nästan i skick som ny. Jag var med om ett lustigt sammanträffande, förresten. Den fantastiska läkaren som reparerade mig kommer från Polen – och igår skickade jag iväg yngsta barnbarnet på en kombinerad studie- och rekreationsresa till just Polen. Så det kan bli.

Nu sitter jag här och oppas att SMHI:s profetior ska slå in så att vi får regn i natt. Det ska bli ett rejält åskväder, har jag hört.

Ha det!

 

Annonser

7 kommentarer

Under Uncategorized

7 svar till “Lustigt sammanträffande

 1. Skönt att du bara behövde in och vända på sjukhuset då. Det var nära för mig med för ett par dagar sedan, men tack vare att jag har dropp hemma så ordnar det sig ändå. Just nu hoppas jag att yngsta dotterns förlossning dröjer några dagar till så att jag orkar vara med.

  Sköt om dig !!!

  Kram

  • Jaa, det var skönt, verklikgen skönt. I natt har vi dessutom äntligen fått regn. Luften är sval och man kan fungera som en människa.

   Oh vad spännande med ett nytt barnbarn! Jaa, jag hoppas att ni också får lite svalare så du kan hämta krafter, för det lär det gå åt.

   Kram. Sköt om dig du också!/Codliver

 2. BS Inte hände det nåt ”hemult” igår, men oppositionen vässar pennorna och är på G iaf. Synd att allt tar sån tid. Det ska bli intressant att se om det kanske blir omval i höst.

  Kram

 3. BS Är ju fortfarande väldigt ljudkänslig och vissa dagar tål jag knappt ljud alls. Men bra dagar då kan det bli lite musik emellanåt och då kommer jag på gamla låtar och nya som jag måste höra.
  Äsch, så gammal kan du väl inte vara ??? Själv känner jag mig som 100 i söndagar.

  Ursäkta att svaret dröjde men jag mår inte så bra, det kan bero på medicinomställningen.

  Visst är det vilsamt att det är svalare nu ??? jag har just hämtat mig från förra helgens pärsh och vätskeförlust, men nu börjar jag komma på banan igen.

  Kram

 4. Jaa, jag tycker förstås att det går långsamt…. det skulle inte skada med omval.
  Nu är det svalt och skönt. Lungorna slår nästan frivolter av glädje och jag är själv i riktigt fin form.

  Ha det. Hoppas att det medicinomställningen fungerar.

  Sköt om dig.
  Kram

 5. Pluppa

  Hoppas du är någorlunda okej nu vännen!

  Kraaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s